Zdravniki so ji svetovali splav, 20 let kasneje je objavila fotografije

Zdravniki so ji odsvetovali splav – 20 let pozneje je objavila te slike

Američanka Susan Thompson se je odločila deliti svojo zgodbo o tem, zakaj se je dobro zavzemati za življenje. Prinašamo njeno zgodbo.

“Pri 28 letih sem ugotovila, da sem noseča s petorčki. Zdravnik mi je takoj svetoval selektivnisplav, poroča People hr. Ko sem to zavrnila, me je poslal k ginekologu. Večkrat mi je predlagal, naj razmislim o “zmanjšanju” števila otrok, spočetih v moji maternici. Predlagal mi je, da splavim tri ali celo dva otroka. To je trajalo nekaj mesecev.

 

 

 

Z možem nisva niti za trenutek razmišljala o tej možnosti. Vedeli smo, da nam je Bog dal te majhne otroke, zato bo on poskrbel zanje. Ko pogledam nazaj, si po dvajsetih letih ne predstavljam življenja brez vsakega od njih.

 

 

 

Po diplomi so se trije naši otroci pridružili vojski, služili so domovini, dva sta v medicini. Danes so vsi odgovorni odrasli, ki ljubijo Boga in prispevajo, da je ta svet lepši. Odločila sem se, da rešim njihova življenja in zdaj oni rešujejo življenja drugih,« je dejala Susan Thompson z oznako, ki na družbenih omrežjih spodbuja pravico do življenja.

Vir:  Medjugorje-ifo.com, 21. aprila 2020…